PROGRAMMA


Workshops. Creatie. Coaching.Ontdek, ontwikkel en communiceer jouw unieke verhaalVerstevig je marketing, communicatie en sales met verhalen die werken

WHAT'S YOUR STORY?    

Zet je bedrijf op de kaart

Wil je dat klanten, medewerkers en investeerders meer binding voelen met je bedrijf? Ontdek, ontwikkel en communiceer jouw verhaal met de hulp van ons, De Hollandsche Meesters. Je verdient het om te groeienJij bent expert op jouw vakgebied. Je hebt een oplossing waar de wereld blij van wordt. Je wilt de wereld veroveren en impact maken met een lancering. Of je hebt al klanten, maar je weet dat er meer potentie is. Vergroot je naamsbekendheid. Creëer meer kansen. Met jouw unieke verhaal kan het allemaal. ‍Leg het fundament om het verschil te kunnen maken!Als je je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen moet je de essentie van je bedrijf eerst definiëren. En vanuit die kern jouw unieke verhaal ontwikkelen en dit vertalen in verhaallijnen waarmee je met overtuiging en consistent kunt informeren, inspireren en activeren. Zo bouw je aan een onderscheidend bedrijf met een unieke propositie en een positieve naamsbekendheid. Hoe helpt jouw verhaal? Simpel gezegd: Het verhaal verbind je met jouw publiek en maakt je sterker in een competitieve zakelijke omgeving. Omdat mensen via jouw verhaal begrijpen en voelen waar je voor staat, wat je ze te bieden hebt en daar enthousiast over raken.

Praktisch maatwerk

PraktischSamenwerken met ons betekent dat we meedenken, meehelpen en meedoen. Wij zijn praktisch ingesteld. We organiseren en begeleiden workshops, geven advies, ideeën en inspiratie, creëren deliverables en coachen je gedurende het proces en bij de implementatie. MaatwerkWe beginnen altijd met het overkoepelende plaatje en zoomen geleidelijk in op details. Daarbij focussen we op wat belangrijk is om jouw doelen te bereiken. Elk bedrijf is bijzonder en dat geldt ook voor onze aanpak, die is altijd op maat. Afhankelijk van de grootte van je vraag en het betrokken team maken we de aanpak korter of langer, kleiner of groter.

GETTING YOUR STORY TO WORK FOR YOU      

Ons model

Programma - Deel 1

Getting your story ... - Ontdekken en ontwikkelenTijdens een aantal workshops ontdekken en ontwikkelen we samen het unieke verhaal waar jouw bedrijf om draait. De uitkomsten vatten we samen in een handzaam tekstdocument én verbeelden we in een aantal audiovisuele uitingen zoals een video-storyline, een Q&A podcast en een Pitch Slidedeck. Dit biedt een stevige basis en praktische handvatten om – in deel 2 – je marketing, communicatie en sales te verstevigen. Modules (Workshops, creatie en coaching)
  • Trends, markt en strategie in kaart brengen
  • Publiek beschrijven
  • De essentie van je merk ontdekken
  • Jouw unieke verhaal ontwikkelen
  • Marketing- en communicatie APK

Programma - Deel 2

Getting your story to work for you - CommunicerenJe hebt nu je unieke verhaal. Wat is de volgende stap? Jouw verhaal met overtuiging en consistent communiceren! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het verhaal moet niet alleen kloppen, goed in elkaar steken en informerend, inspirerend en activerend zijn. Het moet ook consistent, geloofwaardig en professioneel overgebracht worden en een haakje hebben dat bijblijft. Het werkt net als in de film: Sommige blijven je bij, andere niet. In deel twee van ons programma verstevigen we jouw marketing, communicatie en sales door aan al die facetten aandacht te besteden. Modules (Workshops, creatie en coaching)
  • Bedrijfsidentiteit en huisstijl
  • Marketing- en communicatieplan
  • Website en Interactie kanalen
  • Marketing- en communicatie acties

Breng jouw verhaal tot leven

 Met marketing die werkt 

Breng jouw verhaal tot leven

 Met marketing die werkt 

NO STORY NO GLORY    

Getting your story to work for you

Contact

xander@dehollandschemeesters.nl
+31 6 54 26 08 27
peter@dehollandschemeesters.nl
+31 6 24 11 28 89

Privacy Policy | Algemene Voorwaarden