PROGRAMMA


Ontdek, ontwikkel en communiceer jouw verhaalVerstevig je marketing- en communicatie fundament

NO STORY NO GLORY    

Zet je bedrijf op de kaart

Wil je dat klanten, medewerkers en investeerders meer binding voelen met je bedrijf? Ontdek, ontwikkel en communiceer jouw verhaal met de hulp van ons, De Hollandsche Meesters. Je verdient het om te groeienJij bent expert op jouw vakgebied. Je hebt een oplossing waar de wereld blij van wordt. Of nog blij van moet worden. Je wilt de wereld veroveren en impact maken met een lancering. Of je hebt al klanten maar weet ook dat er meer potentie is als je meer mensen met jouw verhaal bereikt. Hoe het ook zij, het kan allemaal! ‍Leg het fundament om het verschil te kunnen maken!Als je je ‘business’ naar een hoger niveau wilt tillen, moet je de essentie van je bedrijf eerst precies definiëren én vanuit die kern jouw unieke en inspirerende verhaal ontwikkelen. Als je dit verhaal vervolgens authentiek, overtuigend en consistent communiceert kun je een onderscheidend bedrijf opbouwen en een positieve naamsbekendheid vergaren. Hoe helpt jouw verhaal? Simpel gezegd: het verhaal verbind je met jouw publiek. Allereerst helpt het om (toekomstige) teamleden mee te krijgen in de doelen die je nastreeft. Dat ze weten en voelen waarvoor ze het doen. Daarnaast begrijpen klanten, investeerders en stakeholders beter wat je ze te bieden hebt en raken ze meer enthousiast over je bedrijf. Zo maak je ze supporter en helpen ze je door te groeien.

Praktisch maatwerk

PraktischSamenwerken met ons betekent dat we meedenken, meehelpen en meedoen. Wij zijn praktisch ingesteld. We organiseren en begeleiden workshops, geven advies, ideeën en inspiratie, creëren deliverables en coachen je gedurende het proces en bij de implementatie. MaatwerkWe beginnen altijd met het overkoepelende plaatje en zoomen geleidelijk in op details. Daarbij focussen we op wat belangrijk is om jouw doelen te bereiken. Elk bedrijf is bijzonder en dat geldt ook voor onze aanpak, die is altijd op maat. Afhankelijk van de grootte van je vraag en het betrokken team maken we de aanpak korter of langer, kleiner of groter.

GET YOUR STORY TO WORK        

Ons model

In drie stappen naar resultaat

1. Get your story ...

Programma - Deel 1

Ontdek en ontwikkel een uniek en inspirerend bedrijfsverhaal

2. ... to work for you

Programma - Deel 2

Communiceer het authentiek, overtuigend en consistent

3. Bedrijf op de kaart

Jouw verhaal tot leven gebracht

Maak het verschil, lanceer ideeën, bereik mensen, groei door, sta in je kracht, wees trots ...

GET YOUR STORY ...

Programma - Deel 1

Get your story ... - Ontdekken en ontwikkelenTijdens een aantal workshops ontdekken en ontwikkelen we samen het verhaal waar jouw bedrijf om draait. De uitkomsten vatten we samen in een handzaam tekst document én verbeelden we in een aantal ondersteunende audiovisuele uitingen zoals een video-storyline, een Q&A podcast en een Pitch Slidedeck. Dit biedt een stevige basis en praktische handvatten om – in deel 2 – je marketing en communicatie fundament te verstevigen. Modules (Workshops, creatie en coaching)

We verzamelen de inzichten in de laatste ontwikkelingen in jouw branche. Wat zijn de belangrijkste trends? Hoe ontwikkelt de markt zich? Welke strategie volg je daarbij? Wat doet de concurrentie? Zo bereiden we ons voor om je verhaal relevant en aantrekkelijk te maken voor je publiek.

We onderzoeken wie je publiek is: wie zijn je klanten, medewerkers, investeerders en stakeholders? Wat is hun customer journey? Alleen als je je publiek kent weet je met welk verhaal je ze kunt benaderen en betrekken. Zodat ze niet alleen luisteren naar jouw verhaal, maar er ook een rol in willen spelen.

We verkennen de kern van je bedrijf en maken die concreet in visie, missie, waarden en de golden circle van Sinek. We zoomen in op wat de uitkomsten betekenen voor jouw publiek en wat we daarvan meenemen in jouw verhaal zodat we de gewenste impact kunnen maken.

Vanuit alle verzamelde bouwstenen ontwikkelen we jouw bedrijfsverhaal waarmee je impact kunt maken bij jouw publiek. We gebruiken inzichten, technieken en metaforen die hun oorsprong vinden in film. Dat is effectief en leuk en inspirerend.

Aan de hand van een bondig assessment en een online onderzoek brengen we jouw huidige marketing en communicatie fundament in kaart. Zo kunnen we bepalen hoe dit aansluit bij het nieuwe verhaal en waar dit moet worden verstevigd.

We creëren een papieren blauwdruk, een Storyline video en -pitchdeck en een Q&A Podcast waarmee je voldoende ingrediënten hebt om het fundament te leggen om jouw verhaal te communiceren.

Tijdens het proces denken we met je mee met alle relevante strategische keuzes die voorliggen.

... TO WORK FOR YOU

Programma - Deel 2

... To work for you - CommunicerenJe hebt nu je verhaal. Wat is dan de volgende stap? Jouw verhaal op een authentieke, inspirerende en consistente manier communiceren! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het verhaal moet niet alleen kloppen, goed in elkaar steken en inspirerend zijn. Het moet ook consistent, geloofwaardig en professioneel overgebracht worden en een haakje hebben dat jouw publiek bijblijft. Net als bij films: Sommige blijven je bij, andere niet. In deel twee van ons programma bouwen of verstevigen we jouw marketing- en communicatiefundament waarin we aan al die facetten aandacht besteden. Modules (Workshops, creatie en coaching)

We creëren een moderne en frisse ‘uitstraling’ die naadloos aansluit bij jouw verhaal en die jouw publiek direct begrijpt en aanspreekt. Omdat het logisch en onderscheidend is.

We bedenken en kiezen de meest kansrijke kanalen en manieren waarop we jouw verhaal en identiteit het meest authentiek, overtuigend en consistent kunt communiceren met jouw publiek.

We bouwen een nieuwe website en (re)activeren de on- en offline kanalen die we inzetten om het verhaal te communiceren.

Het marketing- en communicatiefundament: Huisstijl, website, ingerichte interactie kanalen en het marketing- en communicatieplan.

We werken toe naar de lancering van huisstijl en website en blijven op verzoek een korte, afgebakende periode betrokken bij de implementatie van het marketing- en communicatieplan.

Breng jouw verhaal tot leven

 Om het verschil te maken 

NO STORY NO GLORY    

Get your story to work

Contact

xander@dehollandschemeesters.nl
+31 6 54 26 08 27
peter@dehollandschemeesters.nl
+31 6 24 11 28 89

Privacy Policy | Algemene Voorwaarden